قهوه ترک با استفاده از انواع آسیاب دستی یا برقی آسیاب شده و معمولا با شکر در آب جوشیده میشود. به این قهوه معمولا انواع ادویه مثل دارچین و هل و کندر رومی و زنجبیل و … اضافه میکنند تا طعمی متنوع و متفاوت را تجربه کنند.
قهوه ترک بیش از آنکه به روشی خاص برای دمآوری قهوه اشاره داشته باشد، در نگاهی سمبلیک نقش انکارناپذیر اقوام ترک در معرفی قهوه بهعنوانی نوشیدنیای شرقی به جهان امروزی را نمایندگی میکند. با اینحال هرجایی به همین قهوه ترکی که بهسادگی از همنشینی آب و سابهی قهوه در جذوه بهدست میآید، موادی میافزایند و اسمی بر آن مینهند.
قهوه ترک شاران بخاطر آماده سازی با آسیاب های پیشرفته روز دنیا و همچنین ترکیب گونه های عالی قهوه با هم کیفیت و طعم بی نظیری را به ارمغان می آورد. قهوه ترک ویژه، بدلیل بیشتر بودن درصد قهوه های عربیکای موجود در آن، از عطر و طعم و همچنین فوم بهتری برخوردار است.
قهوه ترک با شیر
این نوع قهوه ترک به جای آب با شیر گاو تهیه میشود، مزه کاملا متفاوتی دارد و روش تهیه سنتی آن با شیر گاومیش حاشیه دریای سیاه بوده است. این نوع قهوه هم در همان مناطق در سواحل شرقیتر و متمایل به مرکز محبوبتر است.
- درصد ترکیب: 60 عربیکا 40روبوستا
- فوم (کرما): عالی
- عطر و طعم: عالی
- بادی: متوسط
- کافئین: متوسط
- اسدیته : بالا
- آروما: بالا