woocommerce
domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init
action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/armencof/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114wphb
domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init
action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/armencof/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114تاریخچه چای ماسالا به ۵۰۰۰ سال پیش باز میگردد.
سالها بعد زمانی که چای سیاه در بریتانیا کشت شد، صنعت چای در هندوستان پیشرفت زیادی کرد و چای ماسالا به وجود آمد. اول مردم این کشور ازاین بعنوان دارو استفاده میکردند بعدها بدلیل خواص زیاد درمانی یکی از محبوبترین نوشیدنی های گرم تبدیل شد طوریکه روزانه هر فرد عادی در هند 3بار ازاین نوشیدنی استفاده میکنه.
در حال حاضر این چای دربسیاری از مناطق فراگیر شده است و در هر منطقه طرز تهیه آن متفاوت است اما شیر، زنجبیل، دارچین، هل و … در تمام دستورالعملها به کار گرفته شده است.جالبه بدونین شباهت چای ماسالا با چای سیاه فقط در اسم هست و ذاتا هیچ شباهتی بهم ندارند. چای ماسالا از 12 نوع ادویه های گرم و گران هندی ساخته شده و طبع بسیار گرمی دارد.
اخیرااین چای درکشورهای اروپایی و سایر کشورهای آسیایی طرفدار زیادی پیدا کرده است.
در میان تولید کنندگان چای ماسالا سانتوس نگاه ویژه ای به ذائقه ایرانی داشته است. استفاده از ترکیب ها و ادویه هایی همچون دارچین و هل پودر چای ماسالا سانتوس را محبوب ساخته است.
ذات چای ماسالا کمی به تندی میزند استفاده از ادویه هایی همچون زنجبیل و فلفل سیاه این نوشیدنی را تند کرده است.
تاریخچه چای ماسالا به ۵۰۰۰ سال پیش باز میگردد.
سالها بعد زمانی که چای سیاه در بریتانیا کشت شد، صنعت چای در هندوستان پیشرفت زیادی کرد و چای ماسالا به وجود آمد. اول مردم این کشور ازاین بعنوان دارو استفاده میکردند بعدها بدلیل خواص زیاد درمانی یکی از محبوبترین نوشیدنی های گرم تبدیل شد طوریکه روزانه هر فرد عادی در هند 3بار ازاین نوشیدنی استفاده میکنه.
در حال حاضر این چای دربسیاری از مناطق فراگیر شده است و در هر منطقه طرز تهیه آن متفاوت است اما شیر، زنجبیل، دارچین، هل و … در تمام دستورالعملها به کار گرفته شده است.جالبه بدونین شباهت چای ماسالا با چای سیاه فقط در اسم هست و ذاتا هیچ شباهتی بهم ندارند. چای ماسالا از 12 نوع ادویه های گرم و گران هندی ساخته شده و طبع بسیار گرمی دارد.
اخیرااین چای درکشورهای اروپایی و سایر کشورهای آسیایی طرفدار زیادی پیدا کرده است.
در میان تولید کنندگان چای ماسالا سانتوس نگاه ویژه ای به ذائقه ایرانی داشته است. استفاده از ترکیب ها و ادویه هایی همچون دارچین و هل پودر چای ماسالا سانتوس را محبوب ساخته است.
ذات چای ماسالا کمی به تندی میزند استفاده از ادویه هایی همچون زنجبیل و فلفل سیاه این نوشیدنی را تند کرده است.