woocommerce
domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init
action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/armencof/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114آماده برای ارسال
]]>فرچه تمیز کننده با طراحی دسته ای که دارد به شما این امکان را میدهد که بدون دردسر اقدام به تمیز کردن هد گروپ دستگاه اسپرسوساز خود کنید. الیاف مقاوم کار شده در این فرچه بسیار با کیفیت است. همچنین در انتهای دسته یک پیاله تعببیه شده است. طراحی فنرماننده دسته باعث می شود مقاومت آن بالاتر برود.پس از استفاده از دستگاه قهوه ممکن است منفذهای پورتافیلتر بسته شود و یا اطراف آن باقی مانده اسپرسو بماند. از این فرچه برای تمیز کردن هد گروپ های دستگاه قهوه استفاده می شود.
الیاف فرچه انعطاف پذیر بوده و بدون نیاز به فشار دست گروپ را به راحتی تمیز می کند همچنین دارای سری جداشونده جهت سهولت در شستوشو و حالت فنری روی دسته باعث سهولت در عملکرد کاربرمی شود.برس تمیزکننده گروپ ابزاری است که هر باریستای متعهد به کار خود میبایست آن را تهیه کند.
توصیه میشود در هنگام استفاده از این برس مواد مناسب تنظیف را فراموش نکنید. نظافت دورهای دستگاه اسپرسو باعث افزایش طول عمر دستگاه و همچنین عصارهگیری باکیفیتتر از آن میشود.
یکی از ملزومات ساخت اسپرسو تـٍمپ کردن قهوه میباشد . وزن مناسب این تمپر باعث میشود فشردگی و یکنواختی مناسب ایجاد کرده و طعم واقعی اسپرسو حفظ شده و در اصطلاح آبکی نشود .علت استفاده از تمپر تبدیل پودر قهوه به یک قرص فشرده است که سطح آن با لبهی فیلتر قهوه ساز کمی فاصله دارد. این تمپر مناسب دستگاه صنعتی و نیمه صنعتی میباشد.
خرید تمپر قهوه دسته چوبی سایز 58 میلیمتری یکی از ملزومات ساخت اسپرسو میباشد . وزن سنگین این تمپر باعث میشود فشردگی و یکنواختی مناسب ایجاد کرده و طعم واقعی اسپرسو حفظ شده و در اصطلاح آبکی نشود . این تمپر مناسب دستگا های صنعتی و نیمه صنعتی که قطر آن 58 میلی متر میباشد.
خرید تمپر قهوه دسته چوبی سایز 58 میلی متری محصولی مناسب برای تِمپ انواع قهوه در پورتافیلتر های 58 میلی متری می باشد. این محصول دارای جنس استیل و نسبتا سنگین و مناسب برای تمپ کردن می باشد و دسته ی آن چوبی و قطر تمپر 58 میلیمتر می باشد. و همچنین ارتفاع آن 8 سانتی متر می باشد. علت استفاده از تمپر تبدیل پودر قهوه به یک قرص فشرده است. که سطح آن با لبهی فیلتر قهوه ساز کمی فاصله دارد.
هنگامیکه شما فیلتر حاوی پودر قهوه را در پورتا فیلتر قرار دادید و زیر سر اصلی دستگاه اسپرسو صنعتی بستید. آب با فشار روی فیلتر حاوی پودر قهوه پاشیده میشود. پودر قهوه بعد از تماس با آب حجم بیشتری پیدا خواهد کرد. و اگر فاصله ی پودر قهوه تا لبه ی فیلتر وجود نداشته باشد آب از کنار فیلتر سرازیر شده و فضای اطراف دستگاه را کثیف میکند.علت دیگر استفاده از تمپر این است که اگر قهوه فشرده نشود آب از قسمتی که فشرده نشده عبور می کند و تمام عصاره ی قهوه خارج نمی شود و در نتیجه قهوه ی دم شده رقیق و بیکیفیت خواهد بود.
طراحی دسته این تمپر به نحوی میباشد که دست در اثر فشار ، دست خسته نشده و وزن بصورت عمودی بر قهوه وارد آید . طبیعی بودن چوب حس خاصی به این تمپر داده و با رنگهای سلولوزی آنرا آببندی نموده ایم . باید توجه کنید این تمپر سایز 58 بوده و جزو رایج ترین نوع آن میباشد . قطعا” کیفیت و قیمت مناسب این کار باعث فراهم شدن رضایت شما میگردد .
]]>لولر قهوه سایز 51 دستگاه خانگی یا لولر قهوه چیست ؟ لولر قهوه ابزاری برای تمپ کردن بهتر قهوه میباشد. درحقیقت جزء دسته تمپر قرار میگیرد.
لولر خوب باید کاملا استیل مرغوب باشد. هنگام خرید لولر قهوه سایز مناسب نسبت به پورتافیلتر خود توجه کنید. این لولر سایز 51 مناسب پورتافیلتر دستگاه اسپرسو ساز خانگی میباشد.
باید ازاینجا شروع کنم که تماس آب با قهوه و سرازیر شدن عصاره قهوه داخل فنجان شما مراحلی است. که باید دقیق و طبق یک الگوی مناسب پیش رفت تا یک اسپرسوی عالی را تهیه کرد. تمام عواملی چون نوع دستگاه ،نوع قهوه ،درجه آسیاب قهوه ،آبجوش و… تاثیرگذار است.
ما اینجا سعی داریم به بحث تمپر کردن قهوه با لولر بپردازیم.
هنگام برخورد آب با قهوه اگر دانه های آسیاب قهوه بافاصله کنارهم باشند و بصورت مناسب فشرده نباشد قهوه ای که عصاره گیری میکند بسیار رقیق خواهد شد و عصاره گیری درستی انجام نشده است. بنابراین این ابزار کوچک و بسیار پر کاربرد بسیار در عصاره گیری اسپرسوی شما نقش دارد.
نحوه کار با لولر همانند تمپر است. بطوریکه قهوه آسیاب شده را به میزان تا لبه پورتافیلتر ریخته و سطح آن را بدون هیچ فشاری صاف میکنیم. سپس بازوی خود را در حالت 90درجه نگه میداریم و ساعدرا بصورت عمودی روی لور یا تمپر میگذاریم. سپس کمی لولر یا تمپر را فشار میدهیم تا پودر قهوه فشرده شود .
میزان و یکسان بودن نیرویی که بر سطح قهوه می آورید تاثیر مستقیمی بر روی غلظت اسپرسوی شما دارد. که این میزان نیرو در اثر تمرین و ممارست بدست می آورید.
لولرها در طرح ها ورنگ های زیبایی هستند. لولر ها در پره های 2،3،4 موجود میباشند. و در سایزهای 58 ( قهوه ساز صنعتی ) و لولر قهوه سایز 51 ( قهوه ساز خانگی ) موجود هستند. هنگام خرید لولر قهوه به سایز لولر خود که مناسب پورتافیلتر خود باشد توجه کنید.
]]>هر کدام از شات های رنگی دارای 5.5 سانت قطر و 5 سانت ارتفاع میباشد.
]]>